Společný hokejový týden mládeže HCN

Ve dnech 17. až 21. 8. 2020 patřil zimní stadion v Náchodě hokejové mládeži HCN, která zde měla společný kemp kategorií přípravky, mladších a starších žáků a dorostu.

Každá kategorie měla denně dva hodinové tréninky na ledě a další téměř 3 hodiny věnované suché přípravě, kterou si každý tým užíval po svém. Přípravka, krom cvičení a her na hřišti TGM, si také vyzkoušela, jaké jsou tréninky pod vedením volejbalových a fotbalových trenérů a blíže se seznámili s těmito sporty. Starší žáci využili suchou přípravu mj. k posilování na horolezecké stěně v tělocvičně školy TGM.

Mladší žáci si na úterní odpoledne pozvali k přátelskému utkání výběr hráčů roč. 2009 trenéra Richarda Jareše z Turnova.

Dorostenci si pondělní a úterní podvečer zpestřili přátelským utkáním s Pardubicemi „B“ a Českou Třebovou a ve čtvrtek odjel na přátelskou odvetu do Třebové. Po domácích vítězných zápasech si hráči zarelaxovali v místním plaveckém bazénu.

Celý týden se nesl ve sportovním duchu a o hladký průběh kempu se krom všech trenérů postaraly i vedoucí mužstev přípravky a mladších žáků … Péťa a Zdeňka, a za to jim patří velký dík.

Autor: MB


Fotogalerie