Sezóna 2020/21 – cíle, příprava (dorost)

Dorostenci vstupují do nové sezóny s jednoznačným, smělým cílem. Pokusit se postoupit do extraligy dorostu. Minulá sezóna, která měla tým na splnění tohoto cíle připravit, byla bohužel ze známých důvodů předčasně ukončena. Přesto výkony týmu v nedokončené sezóně ambice pro nastávající sezónu potvrdily.

Na naplnění svého cíle se proto tým začal připravovat pod vedením trenéra Martina Táborského a asistenta Václava Mertlíka, ihned po částečném rozvolnění opatření proti koronaviru, během května t. r., kdy se tým zúčastnil tří turnajů v minihokeji na malé ploše stadionu v Říčanech. Na to hned navázala náročná suchá příprava a od července i příprava na domácím ledě na ZS v Náchodě. Ta vyvrcholila ve dnech 19. – 21. 8. domácím soustředěním.

V průběhu přípravného období během náročné přípravy sehrál tým, doplněný v některých zápasech dle potřeby o několik hráčů starších žáků, deset přípravných zápasů  s bilancí devíti výher a jedné porážky. Přípravné zápasy ukázaly realizačnímu týmu přednosti, ale i nedostatky, na kterých je třeba ještě před ostrým vstupem do sezóny zapracovat.

Výsledky přípravných zápasů:

HC Náchod – HC Krkonoše  9:0  (ve Vrchlabí)

HC Náchod – HC Jablonec nad Nisou  22:1  (v Náchodě)

HC Náchod – HC Dynamo Pardubice „B“  5:3  (v Náchodě)

HC Náchod – HC Česká Třebová  7:2  (v Náchodě)

HC Náchod – HC Česká Třebová  6:1  (v České Třebové)

HC Náchod – HC Jablonec nad Nisou  5:3 (v Jablonci)

HC Náchod – HC Choceň  19:2  (v Náchodě)

HC Náchod – SC Kolín  4:7  (v Náchodě)

HC Náchod – SC Kolín  6:3  (v Kolíně)

HC Náchod – HC Dynamo Pardubice „B“  6:2  (v Chrudimi).

Naostro začínáme již o víkendu 05. – 06. 09., kdy nejprve v sobotu na domácím stadionu přivítáme tým HC Krkonoše a hned v neděli opět doma tým HC Spartaku Nové Město nad Metují. Oba zápasy mají začátek v 10:00 hodin.