Rozhodnutí Královéhradeckého KVV ČSLH – soutěže

V souladu s rozhodnutím výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje z.s.  ze dne 21. 1. 2021 rozhodl Výkonný výbor Královéhradeckého kraje ve spolupráci s STK dne 27. 1. 2021 metodou per-rollam o pořádání soutěží následovně:

  • Krajská liga mužů – vzhledem k tomu, že na základě rozhodnutí VV ĆSLH se stanovuje dle všeobecných podmínek čl. 7 odehrání minimálně 50% utkání schváleného rozlosování pro s. 2020-2021 pro určení krajského přeborníka s právem účasti v kvalifikaci o II. ligu, nebude v letošní sezóně vyhlášen krajský přeborník. Vhledem k situaci nelze soutěž za této podmínky dohrát. Pokud situace dovolí i s ohledem na provoz jednotlivých zimních stadionů, bude možné uspořádat krátkodobou soutěž (turnaj) např. O pohár hejtmana Královéhradeckého kraje, a to na základě zájmu jednotlivých týmů. Zároveň KVV upozorňuje, že sehrání jakéhokoliv utkání musí být vedeno jako mistrovské a pod hlavičku ČSLH. Královéhradecký KVV ČSLH pověřuje STK přípravou případného pořádání krátkodobé soutěže či turnaje, a to na základě vládního rozvolnění, provozních možností ZS v kraji a dle zájmů ze strany klubů.
  • Liga juniorů – soutěž předčasně ukončil VV ČSLH „Sdělením“ ze dne 22. 1. 2021 ředitel oddělení soutěží ČSLH.
  • Liga dorostu – soutěž předčasně ukončil VV ČSLH „Sdělení“ ze dne 22. 1. 2021 ředitel oddělení soutěží ČSLH.
  • Liga starších a mladších žáků – rozhodnutí o ukončení soutěže je v kompetenci prezidenta ČSLH JUDr. Tomáše Krále, nebude-li umožněno jejich konání nejpozději k 30. 1. 2021
  • Královéhradecký KVV ČSLH ve spolupráci s Komisí mládeže ČSLH a Komisí mládeže kraje upozorňuje na důležitost tréninků dětí a mládeže. Je potřeba nadále, aby kluby spolupracovaly s provozovateli a majiteli zimních stadionů a pokud situace dovolí apelovat na udržení provozu ZS.

O podmínkách možnosti tréninků či případných turnajů a utkání budou kluby informovány dle epidemického vývoje a vládních opatření o uvolňování.

Mgr. Ondřej Votroubek  v.r.                                                      Jindřich Šťavík  v.r.

Předseda Královéhradeckého KVV ČSLH                               předseda STK Královéhradeckého KVV ČSLH

 

V Hradci Králové dne 27. 1. 2021