Školička bruslení – za sportem na náměstí

Každou sobotu od 4. září 2021 od 8:30 do 9:30 hodin a každé úterý od 16:15 do 17:15 hodin budou mít všechny děti ve věku 4 – 8 let bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si ZDARMA, jaké to je být hokejistou. Hokejový klub Náchod pořádá na zimním stadionu v Náchodě pro nejmenší děti školičku bruslení. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Co všechno je potřeba si přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na zástupce klubu s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

V neděli 5. září 2021 od 13:00 do 17:00 hodin proběhne na Masarykově náměstí v Náchodě akce ZA SPORTEM NA NÁMĚSTÍ, kde se bude presentovat i hokejový klub Náchod. Děti si zde mohou vyzkoušet hokejovou výzbroj, vystřelit na branku a získat informace k možnostem stát se hokejistou nebo kdy je možné si přijít na zimní stadion zabruslit. Nebudou chybět ani cukrovinky pro nejmenší děti. Součástí akce je i 8. ročník soutěže STRONGMAN Náchod.

Těšíme se na Vaší účast.