Turnaj v minihokeji 4. tříd (roč. 2012 a ml.)

V sobotu 27. 11. 2021 jsme na zimním stadionu v Náchodě uspořádali turnaj v minihokeji pro hráče ročníku 2012 a ml. Pozvánku na turnaj přijali Bílí Tygři Liberec, Mountfield HK, Spartak Nové Město n/Met., HC Stadion Vrchlabí a HC Nová Paka, za které nastoupili z důvodu karantény i hráči HCM Jaroměř. Turnaj měli okořenit i hráči Dynama Pardubice, ale z karanténních důvodů se na poslední chvíli z turnaje odhlásili.

Systém turnaje byl jasně daný, každý s každým 2 x 12 minut (každý „poločas“ se počítal zvlášť), hřiště podélně rozdělené, tzv. Karlovy Vary a počet hráčů 4 + 1. Celková hrací nálož mužstva byla 120 minut hrubého času. K tomu doprovodný program ve střílně a hod na basketbalový koš.

Vítězem turnaje se nakonec stali hráči Mountfieldu HK, což nebylo tak podstatné jako to, že si to všichni hráči užili, odnesli si z turnaje hezké vzpomínky, každý hráč obdržel medaili a další drobné ceny, které nám poskytli tradiční sponzoři mládežnického hokeje v Náchodě.

V roli tatínka se, na svého syna hrajícího za Bílé Tygry Liberec, přijel na turnaj podívat i šéftrenér Českého hokeje Filip Pešán, z jehož rukou obdrželi všichni hráči pamětní medaile.

HC Náchod reprezentovali a do utkání nastoupili: Tobiáš Dominik, Tadeáš Bahník, Vladimír Hotárek, Tomáš Flechtner, Jakub Kovář, Lukáš Gois, Jakub Čermák, Johanka Turková, Jan Horký, Václav Stodola a Tadeáš Šula (HC Wikov Hronov).

Děkuji všem rodičům, kteří pomohli s organizací turnaje, sponzorům za ceny pro děti a těšíme se na další sportovní zážitky.

Michal Bohuněk