Stříbro z vánočního turnaje 4. tříd

Předposlední den v roce jsme vyrazili s hráči roč. 2012 a ml. na všesportovní turnaj (fotbal a hokej) do Vrchlabí. Turnaje se zúčastnili 2 týmy z Vrchlabí, 2 týmy z Liberce, HC Turnov a naši borci z HCN. Turnaj jsme začali ve sportovní hale fotbalem, kde jsem si poradili s domácími HC Vrchlabí (modrý tým) a Bílými Tygry Liberec (bílý tým) a získali do tabulky 7 bodů.

Odpoledne jsme nastoupili proti stejným soupeřům v minihokeji 3 na 3 a zde jsme všechny zápasy vyhráli (hrálo se 2 x 15 minut hrubého / každý poločas se počítal jako samostatný zápas) a v součtu obou disciplín (fotbal a hokej) jsme tak s přehledem vyhráli skupinu.

O konečné pořadí se utkali mužstva umístěná v tabulce obou skupin a tak si proti sobě postupně zahráli o 5. místo Vrchlabí (modří proti bílým), bronz si vybojovali Bílí Tygři Liberec (bílý tým), když porazili hráče z HC Turnov.

Ve finále jsme se utkali s vítězem druhé skupiny, což byl bílý tým mužstva Bílí Tygři Liberec. A bylo to opravdu vyvrcholení hokejového turnaje. Spousty šancí na obou stranách, přelévání výsledku z jedné strany na druhou, krásné akce a konečný výsledek po 30ti minutách 9:9, když jsme vyrovnali pouhých 5 vteřin před koncem. Bohužel Liberec měl ještě za jeden faul v zápase samostatný nájezd, který proměnil a tak jsme těsně prohráli 10:9.

Velké poděkování hráčům za bojovnost, předvedené výkony jak ve fotbale tak v hokeji a hlavně za parádní výkon ve finále proti Liberci. Nejlepším hráčem našeho týmu byl vyhlášen Vláďa Hotárek, který si toto ocenění rozhodně zasloužil, ale hokej je kolektivní sport a tak bez všech ostatních hráčů by toto ocenění neměl možnost získat.

MB