Mladší žáci odehráli kvalitně obsazený turnaj v České Lípě a následně se v Běstvinách rozloučili se sezónou

Poslední víkend v březnu se naši mladší žáci zúčastnili velmi kvalitně obsazeného turnaje o Pohár města Česká Lípa. Počáteční zápasy se nevyvíjely pro naše kluky nadějně, ale touha po medaili, přístup trenérů a obrovská podpora z tribuny od rodičů nás nakonec do hry o medaile dostala a v konkurenci týmů HC Meteor Třemošná, SC Marimex Kolín, HC Poděbrady, HC Stadion Litoměřice, HC Slovan Louny, OLH Soběslav a domácích HC Česká Lípa se nám podařilo získat krásné 3. místo!

Na tento úspěšný turnaj navázalo i rozloučení s úspěšnou sezónou 2023/2024, které se konalo poslední květnový víkend ve sportovním areálu v Běstvinách. Akce se nesla v duchu probíhajícího MS, kdy jsme společně fandili při semifinále, děti si zasportovaly, rodiče se pobavili a už teď se těšíme na nadcházející sezónu.

Velké dík patří firmě Coca Cola, závod Natura Teplice nad Metují, která poskytla na obě akce dětem nealko občerstvení, trenérům, rodině Jarošových za organizaci zázemí pro hráče na turnaji a celé rozlučkové akce a všem rodičům za spolupráci.