Náměstí plné sportu

Masarykovo náměstí v Náchodě žilo celé nedělní odpoledne sportem. V rámci již tradiční akce „Za sportem na náměstí“, kterou pořádá Město Náchod, se prezentují všechny místní sportovní organizace.

I náš hokejový klub zde dětem představil, co to znamená být hokejistou, jaká výzbroj a výstroj je na tento nejrychlejší kolektivní sport potřeba a děti měly možnost si na umělé ploše zastřílet na branku. V úvodu akce přivítal všechny návštěvníky starosta města Jan Birke a jako bývalý vynikající hráč hokeje se nebál postavit s lapačkou a vyrážečkou do branky a nechat na sebe „pálit“ tenisáky. Během akce jsme rozdali letáčky s hokejovou tématikou a s vyčerpávajícími informacemi o tom, kdy je nejvhodnější začít s hokejem a zájemce jsme zvali na první hokejové krůčky na zdejší zimní stadion a to každé úterý od 16:15 hod. a sobotu od 8:30 hod.

Celá akce se odehrála za krásného počasí a v pohodové atmosféře, která byla okořeněna siláky soutěže 7. ročníku STRONGMAN NÁCHOD.

První náborová akce HCN je již minulostí a už nyní se těšíme na další, která se bude konat na zimním stadionu v Náchodě pod názvem BAVÍME SE HOKEJEM v neděli 4. 10. 2020 v odpoledních hodinách. Program a další informace se dozvíte v brzké době na našem webu hcnachod.cz.


Fotogalerie