Vícesportovní turnaj v Jaroměři (4. třída)

V neděli 13. září 2020 se přípravka roč. 2011 a ml. zúčastnila vícesportovního turnaje v minihokeji a v malém fotbale v Jaroměři.

Minihokej se hrál na 2/3 hřiště v počtu 4+1 a ve stejném počtu i odpolední turnaj v malé kopané. Body se sčítaly z obou turnajů a každý poločas se počítal zvlášť.

Původně se turnaje měly účastnit 4 týmy, ale na poslední chvíli se omluvilo mužstvo z Vrchlabí z důvodu karantény několika hráčů a tak se nakonec hráči postupně utkali s Jaroměří a Bílými Tygry Liberec. Naši borci po zaváhání v prvním zápase proti domácím HCM už nic nenechali náhodě a zbývajících 7 vzájemných zápasů vyhráli. Odpoledne se pokračovalo na přilehlém hřišti malým fotbalem, kde jsme těsně prohráli s Jaroměří, ale jednoznačně porazili Bílé Tygry. Celkově jsme tak slavili vítězství a zlatá medaile se tak třpytila na krku našich hráčů.

Sestava HC Náchod:

Brankář: Adam Kuba

Hráči: Jakub Čermák, Jakub Drašnar, Alice Flašková, Tomáš Flechtner, Lukáš Gois, Láďa Hotárek, Jakub Kovář, Martin Moravec, Adam Nosek, Dominik Popelka a Vojta Pultar.