Vánoční turnaj 3. tříd v Opočně

HC Opočno nám nabídlo účast na jejich Vánočním turnaji ročníků 2013, kterou jsme přijali. I přes termín mezi Vánočními svátky byl zájem z řad našich dětí velký. Vzhledem k tomu, že každý tým měl sehrát 5 zápasů / kratších oproti běžným 2×13 min /, oslovil jsem i rodiče dětí ročníku 2014 a plánovali jsme všechny zúčastněné prostřídat. Ve skupině jsme prohráli s HC Opočno „A“, SC Kolín „B“, oba tyto týmy byly herně i bruslařsky lepší. Ve třetím zápase s HC Hlinsko jsme určitě nebyli horší, ale nedokázali jsme si poradit s jejich výborným brankářem a na jeden gól se špatně vyhrává. V zápase o umístění nám nedala šanci Jaroměř a tak nás čekal boj o 7.misto. Nechali jsme hrát všech 12 dětí do pole a po zlepšeném výkonu v druhé půlce jsme porazili domácí B-tým a přenechali jim poslední místo.

Potěšila nás vysoká účast a zájem dětí, horší to však je s kázní a již teď s Vaškem víme, že budeme muset bohužel trochu přitvrdit, což nám ale kupodivu doporučují i někteří rodiče.

Závěrem roku děkujeme všem rodičům, dětem a vůbec všem z HC Náchod, které tento krásný sport baví, obětují mu svůj volný čas a do roku 2022 přejeme pevné zdraví, klid a spokojenost.

MV a VM ml.